Xantext = schrijven!
Xantext = bedenken!
Xantext = organiseren!

Meer over Xantext

Xantext is het freelance tekst- en projectbureau van Sandra Overweg.

‘Van 1990 tot 1999 studeerde ik in Nijmegen Nederlandse taal- en letterkunde en Pedagogische Wetenschappen, afstudeerrichting Historische Pedagogiek. Daarna deed ik in deeltijd de Pabo aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Mijn eerste baan was direct in één van de mooiste musea van Nederland: het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Nog steeds werk ik met veel plezier op freelance basis voor dit museum.
Bijna alle opdrachtgevers bevinden zich binnen de museum- en onderwijswereld. Als projectleider ontwikkel ik concepten voor tentoonstellingen en educatieve projecten en zorg voor de uitvoering.
De afgelopen tien jaar heb ik veel leuke, inspirerende collega’s ontmoet. Bij de uitvoering van opdrachten heb ik een vaste groep van illustratoren, vormgevers en deskundige collega’s die ik om advies kan vragen.

Wil je meer informatie over mijn werk? Bel of mail gerust!’

Klik hier voor een overzicht van alle projecten 2008-2019

.